AKTUALNO IZ AUTOKUĆE
08.05.2020

Od ponedjeljka 11. svibnja, uz propisanu primjenu mjera Stožera civilne zaštite, vraćamo se uobičajenom radnom vremenu prodajnih salona i servisa u svim Porsche Inter Auto centrima u Hrvatskoj!

Sukladno Odluci Stožera civilne zaštite, naši centri u Puli, Rijeci, Splitu i Zagrebu od ponedjeljka 11. svibnja rade po uobičajenom radnom vremenu. Više u nastavku:
piajankomirzg

Prodajni saloni za marke Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Gospodarska vozila, Porsche i Das WeltAuto otvoreni su od ponedjeljka do petka od 08:00 do 18:00 sati, a subotom od 09:00 do 13:00 sati (za marku Porsche od ponedjeljka do petka od 08:00 do 17:00 isubotom po dogovoru).

Naši servisi za Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Gospodarska vozila i Porsche također su otvoreni baš kao i odjel maloprodaje Originalnih dijelova i dodatne opreme.

Radna vremena za sve poslovnice i sve odjele možete pogledati ovdje:
Porsche Istra
Porsche Rijeka
Porsche Split
Porsche Zagreb Jankomir
Porsche Zagreb Slavonska

I dalje pridajemo veliku važnost higijenskim mjerama kako bismo Vama i djelatnicima Porsche Inter Auta osigurali najveću moguću zdravstvenu zaštitu pa molimo da poštujete mjere zaštite koje su istaknute na ulazu u sve naše poslovne prostore.

Kako bismo Vam omogućili sigurniji boravak u našim servisima preporučamo da se najavite putem telefona 0800 0365, elektroničkom poštom na info.pia@porsche.hr ili putem web aplikacije za prijavu na servis.

Kako bismo vam mogli osigurati najveću zdravstvenu zaštitu, molimo vas da unaprijed zakažete sastanak s našim prodajnim savjetnicima putem telefona 0800 0365 ili na mail info.pia@porsche.hr

Osim toga pružamo i mogućnost Online kupnje novih i rabljenih automobila iz naše ponude. Sva odmah dostupna nova vozila sa lagera nalaze se na stranicama www.porscheinterauto.hr/lokacije

Odaberite PIA centar, marku (Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda, Volkswagen Gospodarska vozila i Porsche) ili naša rabljena vozila iz ponude Das Weltauto.

Porsche Inter Auto d.o.o.