10090 Zagreb, Velimira Škorpika 21-23
+385 (0)1 3473 851
Porsche Zagreb Jankomir

Porsche Zagreb Jankomir
10090 Zagreb
Velimira Škorpika 21-23
Tel. 0800 0365
www.porscheinterauto.hr

Plan rute

Na ovoj lokaciji možete pronaći

Compliance

Naša načela

U više od 60 godina svoga postojanja Porsche Holding je stekao izvrstan ugled u preko 20 europskih zemalja, u Kini i Južnoj Americi. Vrhunski proizvodi, kvaliteta usluge, ali i društvena odgovornost te visoki etički zahtjevi stvorili su od Porsche Holdinga najuspješniju europsku tvrtku u području trgovine vozilima, originalnim dijelovima i dodatnom opremom.

 Za globalnu tvrtku kao što je Porsche Holding, Compliance podrazumijeva pridržavanje moralnih načela i pravila koja uvelike nadilaze lokalni zakonodavni okvir. Ta su pravila obuhvaćena Kodeksom poslovnog ponašanja (Code of Conduct) koji vrijedi na svim razinama društva i za sve njegove djelatnike, u svim zemljama u kojima je Porsche Holding aktivan.

 Porsche Inter Auto je dio Porsche Holdinga te s njim dijeli identitet i sustav vrijednosti. Kodeks poslovnog ponašanja Porsche Holdinga preuzet je u potpunosti i primjenjuje se bez iznimke na sve djelatnike Porsche Inter Auta.

Kodeks ponašanja Porsche Holdinga

Što je integritet?

Integritet znači raditi ispravnu stvar iz vlastitog i osobnog uvjerenja - u odgovornosti za tvrtku, za poslovne partnere i kao člana društva.

Stoga integritet i usklađeno ponašanje nisu samo uvjeti koje smo postavili za našu tvrtku već integritet i poštivanje smatramo i sastavnim dijelom naše korporativne kulture

Sustav zviždača

Pridržavanje zakona, pravila i internih smjernica ima najviši prioritet u društvu Porsche Holding. Naime, samo ako se pridržavamo pravila i standarda možemo izbjeći štetu po naše društvo, naše zaposlenike i poslovne partnere. Nepropisno ponašanje mora se stoga na vrijeme prepoznati, razriješiti i bez odgađanja otkloniti.

Zbog toga je potrebna pozornost svih zaposlenika kao i njihova spremnost da u slučaju konkretnih dokaza ukažu na eventualno ozbiljno kršenje propisa. Od izuzetne važnosti su nam također i odgovarajuće informacije dobivene od poslovnih partnera, klijenata ili ostalih trećih osoba.

Sustav zviždača odgovoran je za obavijesti koje su upućene u vezi s ozbiljnim kršenjem propisa i zakona. To uključuje osobito kršenje onih propisa kojima se ozbiljno narušava ugled ili ugrožavaju financijski interesi Porsche Holdinga ili nekog njegovog društva.

Sustav zviždača važan je element u dobrom vođenju poslovanja. U okviru poštenog i transparentnog procesa sustavom zviždača osigurava se zaštita društva, uključenih pojedinaca i samih zviždača. Brže provođenje jedinstvenih procedura te povjerljiva i stručna obrada zaprimljenih obavijesti od strane internih stručnjaka čine temelj ovog sustava.

Grafika prikaza

Kontakti

  1. Compliance officer (stručni suradnik za usklađenost)

e-mail: compliance.pia@porsche.hr

 

  1. Sustav zviždača 

E-mail: io@volkswagen.de

Imajte na umu da, ako šaljete e-mail, postoji mogućnost da će se posredno i prenositi osobni podaci kao što je IP adresa. Te informacije se mogu potencijalno povezati s vašim identitetom. To se također odnosi na e-mail korisničke račune koji su postavljeni posebno za svrhe zviždača.

Telefon

Sljedeći besplatni telefonski broj dostupan je 24/7: +800 444 46300 *.

Ako vaš lokalni davatelj telefonskih usluga ne podržava ovu besplatnu uslugu, možete nazvati i sljedeći broj: +49 5361 946300 *.

U slučaju tehničkih problema oko pristupa usluzi, molimo koristite ostale kanale izvještavanja kako biste se obratili Uredu za istragu.

Pošta

Aufklärungs-Office
Brieffach 1717
38440 Wolfsburg (Innenstadt)
Germany 

Pravobranitelji

Dr. Rainer Buchert (odvjetnik)

Telefon: +49 6105 921355 ili +49 69 71033330

E-mail: dr-buchert@dr-buchert.de


Thomas Rohrbach (odvjetnik)

Telefon: +49 69 65300356

E-Mail: rohrbach@ra-rohrbach.de

 

Kanali izvješćivanja

Odvjetnike u Uredu za istrage (Aufklärungs-Office) možete kontaktirati putem internetske komunikacijske platforme, razmjenjivati dokumente i ostati u kontaktu putem namjenskog poštanskog sandučića. Sve je to povjerljivo i zaštićeno. Zviždači mogu sami donijeti odluku o tome žele li dati svoje ime prilikom slanja izvješća. Ako želite poslati povjerljivu poruku odvjetnicima Ureda za istrage, kliknite na sljedeći link kako biste pristupili zaštićenom kanalu za izvješćivanje Volkswagen grupe.

https://www.bkms-system.com/bkwebanon/report/clientInfo?cin=22vwgroup16&language=ger